Promocje
Kompendium chirurgii naczyniowej - Zubilewicz
Kompendium chirurgii naczyniowej - Zubilewicz

83,99 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 99,00 zł
szt.
Konsultacje kardiologiczne
Konsultacje kardiologiczne

55,49 zł

Cena regularna: 78,99 zł

Najniższa cena: 54,89 zł
szt.
NOAC w praktyce klinicznej
NOAC w praktyce klinicznej

69,90 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
szt.
Rak piersi w codziennej praktyce lekarza
Rak piersi w codziennej praktyce lekarza

59,89 zł

Cena regularna: 89,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt.
Kompendium Leczenia Bólu Małgorzata Malec Milewska
Kompendium Leczenia Bólu Małgorzata Malec Milewska

89,19 zł

Cena regularna: 118,99 zł

Najniższa cena: 89,19 zł
szt.
Niedokrwistości w chorobach nowotworowych Pieńkowski
Niedokrwistości w chorobach nowotworowych Pieńkowski

54,99 zł

Cena regularna: 69,00 zł

Najniższa cena: 69,00 zł
szt.
Psychiatrzy twórcy - wywiady Sławomir Murawiec
Psychiatrzy twórcy - wywiady Sławomir Murawiec

74,19 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 74,19 zł
szt.
Emocje a jedzenie - Agata Szulc - Medical Education
Emocje a jedzenie - Agata Szulc - Medical Education

74,19 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 74,19 zł
szt.
Pierwsza pomoc w stanach zagrożenia życia i zdrowia
Pierwsza pomoc w stanach zagrożenia życia i zdrowia

41,89 zł

Cena regularna: 49,90 zł

Najniższa cena: 41,89 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności

Emocje a jedzenie - Agata Szulc - Medical Education

emocje-a-jedzenie.jpg
  • promocja
  • nowość
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 74,19 zł

Cena regularna: 99,00 zł

74.19
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
ilość szt.
Zyskujesz 74 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Kod produktu: 9788366892903
Pin It

Opis

Emocje a jedzenie pod redakcją Agaty Szulc

Emocje a jedzenie to ważna i wypełniająca lukę na rynku wydawniczym książka pod redakcją prof. Agaty Szulc, prezes elekt Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego i kierownik Kliniki Psychiatrycznej Wydziału Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.

Monografia bardzo przystępnie omawia mechanizmy i struktury organizmu biorące udział w regulowaniu emocji i apetytu, a także zaburzenia odżywiania wraz z innymi trudnościami psychicznymi i ich skutkami dla organizmu. Ponadto szeroko przedstawia profesjonalne metody interwencji w kryzysie psychicznym mogące zapobiegać rozwojowi zaburzeń odżywiania, w tym otyłości.

Odbiorcami książki mogą być nie tylko pracownicy służby zdrowia, ale także studenci kierunków medycznych i społecznych oraz osoby, które zawodowo lub osobiście stykają się z następstwami zaburzeń odżywiania.

Opisana w monografii niezwykła interakcja między tym, co jemy, a tym, co czujemy, może być szczególnie interesująca w dzisiejszych trudnych, postpandemicznych czasach.

Wydanie II, 2023 rok

Dane techniczne: 
Format: 160 x 240
Liczba stron: 156
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-66892-90-3

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl